Over ons


Onze werkwijze is dat we zo nauwkeurig mogelijk advies geven: maatwerk. Hiervoor stellen we een correcte en gedegen kostenraming op. De planning van ons werk is realistisch en haalbaar. We doen dit in nauw overleg met u als opdrachtgever. We begeleiden u bij keuzemomenten en beslissingen. Onze afspraken zijn eenduidig en transparant; we komen deze stipt na. Budgetbewaking en de zorg voor hoge kwaliteit is bij ons in goede handen; tot in detail - dat kunt u van ons aannemen!

 

EvidentBouw is gevestigd in Zeist , centraal in Nederland. Wij voeren opdrachten uit door het hele land.

 

Verbouw/onderhoud

EvidentBouw is dé aannemer voor het uitvoeren en begeleiden van uw verbouwing. Er is één aanspreekpunt en één contactpersoon, die voor u altijd bereikbaar is.

 

Restauratie

EvidentBouw is een erkend specialist bij restauratiewerk van monumentaal gebouwd erfgoed. Wij werken met vakbekwame medewerkers met gedegen kennis van de oude ambachtelijke werkwijzen in de bouw.

 

Nieuwbouw/advies

EvidentBouw is hét bouwbedrijf voor het uitvoeren van uw nieuwbouwplannen. Als u ons inschakelt begeleiden wij u vanaf de eerste ideeën tot en met de oplevering en de ingebruikname. Om uw huis in goede staat te houden is EvidentBouw hét aanspreekpunt voor langlopend en meerjarenonderhoud. We regelen het voor u.

 

 

Sponsor de Goodwill Days en help zieke kinderen!